Cerdanya Salut continua amb l’ampliació dels seus serveis sanitaris a la Cerdanya, i ho fa incorporant professionals de prestigi que garanteixin una atenció d’alta qualitat per la població de la comarca. Així, ara Cerdanya Salut compta també amb un servei de cirurgia general i de l’Aparell Digestiu que liderarà el doctor Sergio González, reconegut professional que compatibilitzarà aquest nou repte amb el lideratge de la Unitat de Cirurgia Biliopancreàtica de l’Hospital Moisès Broggi a Barcelona, Unitat de la qual n’és el cap. El doctor González es va formar a l’Hospital Clínic de Barcelona i és conegut a la comarca per haver estat durant 7 anys el cap del servei de Cirurgia de l’Hospital de Puigcerdà. A més, el doctor González ha realitzat diferents estades formatives a centres de prestigi internacional com l’Hospital Universitari de Minessota, l’Hospital Unviersitari de Vrije (Amsterdam) o l’Hospital Paul-Brousse, a París.

El nou servei sanitari a la Cerdanya doncs, comptarà amb un especialista de prestigi que, en concret, té una expertesa en el tractament quirúrgic per via laparoscòpia de les patologies d’òrgans abdominals. El doctor González també és docent i exerceix com a professor a la Universitat de Barcelona, a més té un perfil que també està orientat a la investigació, coordinant el grup d’investigació del Consorci Sanitari Integral (que gestiona l’Hospital Moisès Broggi) que es dedica a fer recerca clínica en cirurgia.

On es realitzaran les consultes?

El doctor González i el seu equip tindran consulta a les instal·lacions de Cerdanya Salut a Puigcerdà, on també podran portar a terme petites cirurgies. En canvi, pels casos quirúrgics que requereixin un espai més especialitzat es realitzaran a les instal·lacions de l’Hospital General de Catalunya.

Augmenten els serveis sanitaris a la Cerdanya

Amb aquest servei de cirurgia general i aparell digestiu, Cerdanya Salut segueix augmentant la seva cartera de serveis aproximant a la població de la comarca als professionals d’alt nivell. A través de la pàgina web de Cerdanya Salut es poden consultar tots els serveis que es presten i estar al dia d’aquells que es van incorporant.

Cerdanya Salut es manté per tant amb la seva línia de donar una solució privada a aquells ciutadans que requereixin d’una atenció especialitzada i que vulguin fer-ho a través d’una consulta privada de qualitat. A més es fa en un ambient de proximitat i, alhora, d’alta qualitat, fruit de la combinació entre l’experiència de la Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP) i de la innovació amb les noves tècniques de tractament, tot plegat per apropar a la Cerdanya serveis sanitaris que abans eren poc accessibles des d’aquesta zona.