ATENCIÓ SANITÀRIA ESPECIALITZADA I DE QUALITAT

Cerdanya Salut

L’any 2014, després de traslladar l’activitat hospitalària pública a l’Hospital Cerdanya, la Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP) disposava d’espais adequats estructuralment per tal de donar atenció en l’àmbit d’especialitats mèdiques i terapèutiques privades capaços d’oferir un millor servei mèdic als usuaris. D’aquí va sorgir la idea d’optimitzar aquests espais per donar una assistència sanitària a Puigcerdà que complementi a l’atenció pública.

Així neix Cerdanya salut, un centre mèdic privat, gestionat per la Fundació Hospital de Puigcerdà. Disposem d’un ampli quadre mèdic especialitzat en temes de salut que ofereixen prestacions no cobertes a la comarca. Els equips i les instal·lacions proporcionen al personal mèdic les eines necessàries i l’entorn adequat per a uns diagnòstics ràpids i acurats, a més d’un tracte més personalitzat.

Qui som

Cerdanya Salut és la nova aposta de la Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP) per ampliar i oferir serveis sanitaris i de qualitat a la comarca.

Cerdanya Salut compta amb valorats professionals de la salut en l’àmbit privat que donen una atenció sanitària especialitzada als habitants i visitants de la comarca, oferint-los tècniques mèdiques properes i innovadores que a més els hi permetin evitar els llargs desplaçaments que, de vegades, suposa un tipus d’atenció sanitària.

Cerdanya Salut dóna així una solució privada a aquells ciutadans que requereixin d’una atenció especialitzada i que vulguin fer-ho a través d’una consulta privada de qualitat. Aquesta recentment estrenada línia de serveis de la FHP aplega l’experiència i la innovació de la Fundació amb les noves tècniques de tractament, tot plegat per apropar a la Cerdanya serveis sanitaris que abans eren poc accessibles des d’aquesta zona.

Excel·lència, proximitat i confiança

L’atenció personalitzada i la medicina de família constitueixen l’essència de la Fundació des del 1800. Acompanyar-vos en tot el relacionat amb la salut és el valor més important que us podem oferir, també des de Cerdanya Salut.

Per això, els professionals i terapeutes que formen el quadre mèdic són doctors especialitzats que gaudeixen d’una gran experiència i reconeixement professional. Un diagnòstic ràpid i encertat depèn de la capacitat dels especialistes i l’equip que els acompanya . El nostre compromís és posar al vostre abast tots els recursos humans i tècnics per a la cura de la vostra salut.

I sense oblidar el tracte humà, el nostre valor principal. Sou el més important i, per tant, el tracte, l’empatia i l’espai de trobada són elements vitals per a la relació metge-pacient. El principi d’un bon diagnòstic és la confiança, i la confiança es guanya amb excel·lència, proximitat i compromís.

Especialitats mèdiques i Professionals

Clínica del dolor: Dr. Fernando Domingo

Dermatologia: Dra. Laura Marqués

Dietètica i nutrició: Vanessa Cabrejo

Diplomat infermeria: Nataly Carrillo

Estímul: Logopèdia, optometria i psicologia:
M. Jesús Ochoa — logopeda
Laia Vila — optometrista
Núria Montoro — psicòloga

Ginecologia: Dra. Carme Juncà

Homeopatia pediàtrica i per a adults: Dra. M. Àngels Navarro

Medicina de família: Dr. Francesc Bonet

OMIQ: Oftalmologia mèdica i quirúrgica: Dr. Henry Amaral,

Dr. Gabriel Londoño

Optometrista: Laia Vila

Ortopèdia: Caravaca Ortopèdics, SL

Osteopatia: Jana Sapé — fisioterapeuta

Otorinolaringologia: Dr. Josep Traserra

Pediatria: Dra. M. Àngels Navarro

Podologia: Rosa Blanqué

Psicologia: Núria Montoro, Lídia Nosàs, Sara Rodríguez

Psicologia de l’esport: Sílvia Alsina — psicòloga

Psicologia sistèmicaConstel·lacions familiars-Sara Rodríguez – psicòloga clínica

Reconeixements mèdics i d’empresa: Dr. Reinaldo Gómez

Revisions esportives: Dr. Reinaldo Gómez

Teràpia ocupacional:
Irene Morales

Traumatologia:
Dr. Manel Mas
Dr. Jordi Gassió

Altres
Anàlisis clíniques
Anatomia patològica / citologies
Proves complementàries
Rehabilitació / fisioteràpia
Teràpies grupals / educació sanitària
Renovació permís de conduir i armes

Estem a la teva disposició

CONTACTA AMB NOSALTRES

Plaça de Santa Maria, 1- 1a. planta
17520 Puigcerdà, Girona

Telèfon :660 906 095 / 972 88 46 00 Extensió 140
Email: cerdanyasalut@fhp.cat
Horari
De dilluns a divendres de 8h a 20h