BENVINGUTS!

Un nou temps per la salut de Puigcerdà

La Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP) és una de les institucions sanitàries més antigues del nostre país i una peça clau en la història de la nostra comarca i la nostra ciutat. Durant dècades els ciutadans i ciutadanes de Puigcerdà i la Cerdanya han comptat amb una assistència de qualitat que ha dotat a la FHP d’un prestigi que avui manté gràcies als professionals que hi han treballat i a la seva capacitat per adaptar-se a cadascun dels temps que ha viscut. Ara, amb una nova imatge, uns nous serveis assistencials i unes noves instal·lacions, la FHP continua amb la seva essència de vocació de servei als ciutadans adaptant-se un cop més al context.

Us convido a conèixer en profunditat la nostra entitat mitjançant aquesta nova pàgina web, mostra dels canvis que la institució està vivint els darrers anys per adaptar-se a la realitat i les necessitats de la nostra població.

Amb aquest esperit de renovació a part del serveis que ja dona la Fundació, va néixer Cerdanya Salut, que avui ja s’ha consolidat com un nou servei sanitari i social a la comarca, que comptarà amb més professionals, noves instal·lacions i noves opcions perquè la població pugui ser atesa amb qualitat i en diverses especialitats d’una manera més pròxima a la seva llar. En aquesta línia, també hem renovat el nostre logotip, que manté la identitat de la institució però amb un disseny més actual.

Noves eines per nous temps en l’abordatge de la salut a Puigcerdà i la Cerdanya que s’exemplifica i es dona a conèixer amb la nova web, que espero us agradi i sigui de la vostra utilitat. Benvinguts!

Albert Piñeira i Brosel

Albert Piñeira i Brosel
Alcalde de Puigcerdà

Junta del Patronat de la Fundació

El govern i administració de la Fundació correspon al Patronat, que és l’òrgan que exerceix la representació, amb totes les facultats que siguin necessàries per a la realització de les finalitats fundacionals, d’acord amb la Llei.

El Patronat estarà format pels següents membres:

President:
Sr. Albert Piñeira i Brosel

Secretari:
Sr. Domingo Mora i Llomà

Tresorera:
Sra. Pilar Delgado Carramiñana

Vocals:
Sr. Pere Valiente i Navarro

Sra. Marta Rufiandis i Daniel

Sra. Maria del Mar Quera i Bofarull

Sr. Jose Martin Esteban

Sr. Josep Grau i Navarro

Salvador Piguillem Sánchez (pendent inscripció Protectorat)