Amb motiu de la intoxicació massiva per monòxid de carboni a la pista de gel del Poliesportiu de Puigcerdà el passat 8 de gener, es va activar el protocol de múltiples víctimes amb la participació de professionals dels equips del SEM, atenció primària de la FHP i urgències de l’Hospital de Cerdanya.

El SEM i l’Hospital de Cerdanya han organitzat una sessió clínica amb participació d’un dels màxims especialistes en aquest camp a nivell internacional, el doctor Jordi Desola, el dia 20 de gener.

El doctor Desola és professor universitari de Medicina subaquàtica i hiperbàrica (U.B. i U.I.C.), membre permanent del comitè executiu de l’European Committee for Hyperbaric Medicine (ECHM), representant d’Espanya en l’European Diving Technology Committee (EDTC), delegat d’Espanya en el projecte COST-B14 del programa Cooperation on Science and Technology de la Comissió Europea, President del International Diving Medical Expert Board (IDMEB) i President i Director Mèdic de CRIS-UTH (Unitat de terapèutica hiperbàrica de Barcelona).

La sessió consistirà d’una exposició del doctor Desola seguida de l’exposició del cas a càrrec de membres dels equips del SEM, atenció primària de la FHP i urgències de l’Hospital de Cerdanya que hi varen intervenir i posterior debat.