Amb motiu del Dia Mundial Contra el Càncer, avui 4 de febrer, des de l’Associació Contra el Càncer a Lleida, es reivindica un Acord Contra el Càncer perquè persones amb càncer i els seus familiars puguin fer front a la malaltia en igualtat de condicions.

Tot i que el càncer és igual per a tots, existeixen factors que són determinants en la desigualtat davant del càncer, com el codi postal, la targeta de crèdit…

En la desigualtat davant del càncer, el teu codi postal afecta més que el teu codi genètic. El fet de viure en el món rural fa que les persones afectades de càncer visquin allunyats dels hospitals, i per això necessiten desplaçar-se per accedir als tractaments.

Descobreix les nostres diferències a acuerdocontraelcancer.com i uneix-te a l’acord per posar fi a les desigualtats davant el càncer.