Activa’t i comença a sumar, a l’ABS Cerdanya SUMEM!!!

Avui dimecres dia 6 d’abril, per celebrar el Dia Mundial de l’Activitat Física, els professionals de l’Atenció Primària, conjuntament amb el Consell Esportiu de la Cerdanya s’han sumat a fer exercici físic al Parc de Salut.

L’objectiu és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

 

El projecte “Suma Salut” promou un estil de vida saludable i en moviment des de l’atenció primària i comunitària

Nota de premsa amb motiu del Dia mundial de l’activitat física: https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/420103/projecte-suma-salut-promou-estil-vida-saludable-moviment-latencio-primaria-comunitaria

qrf

rhdr