Des del CAP de Puigcerdà s’ha planificat un espai obert d’acollida dels refugiats que tinguin necessitat de suport psicològic. “Aula oberta de Benestar emocional per a persones refugiades”. L’atenció serà en grup i la donarà la Psicòloga Referent de Benestar Emocional i Salut Comunitària (RBEC) amb el suport de la Treballadora Social del CAP i amb un traductor.

Es una intervenció flexible que s’adaptarà a les necessitats dels participants. Té una finalitat psicoeducativa i preventiva en l’àmbit del Benestar emocional i de la Salut Mental.
Es donaran eines per a la gestió de l’estrés, la regulació emocional, el insomni, les vivències traumàtiques, les pèrdues i dols múltiples. També per reforçar la resiliència , les fortaleses, el sentiment de control sobre la pròpia vida en situacions d’incertesa i d’imprevisibilitat, i també per afavorir el sentit de comunitat.
“L’Aula oberta de Benestar Emocional per a persones refugiades” es realitzarà al CAP, els dimecres de 9.30 a 10.30h (a la biblioteca de la 1a. planta). Tot i que no cal demanar cita prèvia, sí és important anticipar les persones que vindran per coordinar-nos amb els traductors.

Per a més informació podeu contactar amb els Referents:
Lidia Nosàs Psicòloga RBEC lnosas@fhp.cat i Montse Bonet, T. Social mbonet@fhp.cat o bé trucant al telèfon 972880150