Avui celebrem el Dia Internacional de la Infermera fent un reconeixement a les professionals d’aquest col·lectiu i donant representativitat als diferents àmbits de treball, als perfils assistencials i a les regions sanitàries d’arreu de Catalunya.

 

Ens unim al lema “Infermeres: una veu per liderar – invertir en infermeria i respectar els drets per garantir la salut mundial”.  Salut ha incrementat més d’un 10% respecte de 2019 el nombre d’infermeres i infermers; actualment és de més de 36.000 professionals.

 

Arrel de la COVID-9 els sistemes sanitaris s’han reorganitzat i han desenvolupat nous sistemes de treball basats en la innovació. I les infermeres i els infermers, com a màxims proveïdors de serveis sanitaris, estan liderant tot aquest procés de transformació, que està assentant les bases de la medicina del futur.

 

➕ informació a https://canalsalut.gencat.cat/ca/actualitat/dies-mundials/dia-internacional-infermera/