La Setmana Sense Fum té com a objectius sensibilitzar la ciutadania sobre els beneficis de respirar un ambient lliure de fum, prevenir el consum de tabac entre els joves i promoure l’abandonament de l’hàbit entre les persones fumadores.

L’esdeveniment és una iniciativa originària de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que en el marc del projecte d’integració de SumaSalut, organitzen de manera conjunta els Programes d’Activitat Física saludable, Atenció Primària Sense Fum i Beveu Menys de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT).

Abandonar el tabaquisme no és fàcil, però és possible. El primer pas per aconseguir-ho és voler fer-ho i demanar ajuda pot facilitar el procés. De fet, nombrosos estudis científics han demostrat que l’ajuda personalitzada d’un professional de la salut incrementa les possibilitats d’èxit. Ara teniu a la vostra disposició la CONSULTA ANTITABAC, el nou servei de l’ABS Cerdanya on ja podeu demanar la vostra cita.