El tabac és una droga legal però també és una substància molt addictiva que té efectes estimulants sobre el sistema nerviós central de la persona fumadora i que comporta molts riscos per a la salut.

Una vida saludable és una vida sense tabac. Deixar de fumar és probablement el més important que una persona fumadora pot fer per millorar la seva salut, independentment de l’edat o dels seus antecedents com a fumadora. En deixar de fumar millorarà la seva salut i la dels que l’envolten.

Si esteu pensant a deixar de fumar, enhorabona. Heu pres una bona decisió tant per a vosaltres com per a les persones que us envolten. Ara teniu a la vostra disposició una consulta personalitzada al CAP de Puigcerdà, ja podeu demanar la vostra cita a la CONSULTA ANTITABAC, el nou servei de l’ABS Cerdanya.

Us compartim consells i informació per deixar de fumar: https://canalsalut.gencat.cat/ca/vida-saludable/deixar-de-fumar/