Un millor servei mèdic

Qui som

L’any 2014, després de  traslladar l’activitat hospitalària pública a l’Hospital Cerdanya, la Fundació Hospital de Puigcerdà (FHP) disposava d’espais adequats estructuralment per tal de donar atenció en l’àmbit d’especialitats mèdiques i terapèutiques privades capaços d’oferir un millor servei mèdic als usuaris. D’aquí va sorgir la idea d’optimitzar aquests espais per donar una assistència sanitària a Puigcerdà que complementi a l’atenció pública.

Així neix Cerdanya salut, un centre mèdic privat, gestionat per la Fundació Hospital de Puigcerdà. Disposem d’un ampli quadre mèdic especialitzat en temes de salut que ofereixen prestacions no cobertes a la comarca. Els equips i les instal·lacions proporcionen al personal mèdic les eines necessàries i l’entorn adequat per a uns diagnòstics ràpids i acurats, a més d’un tracte més personalitzat.

Cap a on anem

Noves inversions en tecnologia i noves incorporacions a l’equip de professionals faran créixer encara més a Cerdanya Salut. A més, continuarem buscant sinergies com mostren les nostres darreres col·laboracions amb l’Institut Baselga, pioners ens serveis mèdics d’oncologia amb activitat a l’Hospital General de Catalunya (IDC Quirón Salud) i que compta amb un ampli quadre d’especialitats mèdiques. També participem en el clúster “El Sol dels Pirineus” que té com a objectiu el concepte benestar i salut i entitats relacionades amb la salut; crear nous canals per a la comunicació amb els usuaris, etc.

La vocació per la medicina, el servei i la qualitat ens empenyen cada dia a millorar tots els aspectes.

Excel·lència, proximitat i confiança

L’atenció personalitzada i la medicina de família constitueixen l’essència de la Fundació des del 1800.Acompanyar-vos en tot el relacionat amb la salut és el valor més important que us podem oferir, també des de Cerdanya Salut. Per això, els professionals i terapeutes que formen el quadre mèdic són doctors especialitzats que gaudeixen d’una gran experiència i reconeixement professional. Un diagnòstic ràpid i encertat depèn de la capacitat dels especialistes i l’equip que els acompanya . El nostre compromís és posar al vostre abast tots els recursos humans i tècnics per a la cura de la vostra salut.

I sense oblidar el tracte humà, el nostre valor principal. Sou el més important i, per tant, el tracte, l’empatia i l’espai de trobada són elements vitals per a la relació metge-pacient. El principi d’un bon diagnòstic és la confiança, i la confiança es guanya amb excel·lència, proximitat i compromís.

L’equip de Professionals:

Vocació, experiència, alta especialització i prestigi  contrastat.
Sensibilitat, coneixement i treball en equip al vostre servei.

Tecnologia i instal·lacions:

Equipament d’última generació en un espai acollidor al cor de la vila de Puigcerdà.

Els pacients:

Tracte, empatia i confiança. Sou el centre de la nostra filosofia.
Descobreix tot el que et podem oferir.

Atenció en tot moment:

Si teniu una consulta, us escoltarem. Us volem oferir respostes en tot el relacionat amb la salut.